Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

ПЕРШІ ТРЕНІНГИ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ У РАМКАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ

16-18  березня 2018 року на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради»  відбулися тренінги для 200-от вчителів англійської мови закладів загальної середньої освіти  м. Черкас  та Черкаського району,  які будуть викладати англійську мову у 1-х класах 2018-2019 навчальних  роках.            Тренери – агенти – змін  разом з учасниками працювали за програмою, розробленою  Британською Радою в Україні, за підтримки Міністерства освіти і науки України.

            Вчителі НВК №34 Голенкова М.О., Приходько Н.М.,Томенко Л.М. під час  проведення  тренінгів визначили новітні  підходи до добору змісту та організації навчального процесу,  як застосовувати ефективні технології навчання мови у комунікативному контексті та навчанню умінь 21 століття. Наступним етапом для вчителів  буде проходження он-лайн курсу на освітній платформі Британської ради видавництва Кембриджского університету та екзаменаційного департаменту Кембриджского університету за підтримки Міністерства освіти  і науки України.

 16 березня 2018 року представники міжнародної освітньої компанії Pearson провели семінар для вчителів англійської мови нашого міста  і познайомили з  новими тенденціями та ефективними засобами у сфері методики викладання англійської. Вчителі дізнались, як перетворити уроки для першачків у захопливу гру з підручниками  Fly High Ukraine, Islands, як BBC відео мотивують до вивчення англійської. Всі учасники  семінару  отримали сертифікати.

 

В НВК №34 вільна вакансія прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!