Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Марш подяки Збройним Силам України

Випускники нашого міста завершують один з найважливіших етапів свого життя!

Замість вишуканих суконь, традиційної ходи, випускного вальсу на Соборній площі – обираємо Марш подяки, як символ величезної поваги та вдячності за можливість навчатися, працювати та жити.

Сьогодні усі одинадцятикласники міста об‘єдналися, щоб підтримати тих, хто щодня ризикує своїм життям і за будь-яких погодних умов та обставин захищає кожен клаптик рідної землі. Заради них – майбутнього нашої держави. Щоб мати змогу жити у мирній Україні без присутності ворогів.

Пишаюся цими молодими людьми за готовність боротися, брати на себе відповідальність у розбудові вільної України та бути підтримкою в тилу.

Тому, йдучи в доросле життя, бажаю, щоб у Ваших серцях не згасав вогонь. Гордо крокуйте своїм шляхом, здобувайте бажану освіту та розвивайте свою державу!

Все буде Україна! Привітання від https://www.facebook.com/anchubina

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!