Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

ШКОЛЯРІВ ЗАПРОШУЮТЬ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ШКОЛИ У ТБІЛІСІ

Європейський Союз запрошує школярів у віці 16–17 років подати заявку на участь у стипендіальній програмі Європейської школи Східного партнерства у Тбілісі.

У конкурсі можуть узяти участь молоді громадяни України, які хочуть розширити свої знання про Європу та Європейський Союз.

Ця унікальна програма поєднує в собі академічні стандарти міжнародного бакалаврату з навчанням, заснованим на практиці європейських шкіл.

У процесі навчання студенти будуть сфокусовані на вивченні Європи, європейських цінностей, мультикультуралізму та європейських мов, історії й літератури.

Випускники Європейської школи Східного партнерства у Тбілісі отримають диплом міжнародного бакалавра (IB), який визнається в більш ніж 2000 університетах і коледжах 75 країн світу.

Програму Європейської школи Східного партнерства викладають на базі «Нової школи» у Тбілісі (Грузія). Вона охоплює дворічний довузівський курс навчання, який почнеться у 2021/22 навчальному році.

У зв’язку з пандемією у 2020 році Європейська школа повністю перейшла на онлайн-навчання та успішно адаптувалася до нових обставин. На цей час школа працює також у режимі онлайн, але готова повернутися до очного навчання в будь-якому форматі.

Усім відібраним кандидатам Європейський Союз надає повні стипендії, що покривають плату за навчання, проживання та харчування на території школи, поїздку з Тбілісі додому, усі необхідні навчальні матеріали і ресурси, а також повну медичну страховку.

Процес відбору передбачатиме письмові тести з математики та англійської мови через онлайн-платформу Zoom і співбесіди з попередньо відібраними кандидатами. Список кандидатів, успішно зарахованих на 2021/22 навчальний рік, буде оголошений наприкінці травня 2021 року.

Навчання за програмою розпочнеться 1 вересня 2021 року.

Прийом заявок через веб-сайт триватиме до 26 лютого 2021 року. Для подачі заявки кандидат повинен створити профіль заявника на сайті «Нової школи».

В НВК №34 вільна вакансія прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!