Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Конкурс дитячого малюнка з охорони праці – 2024

Стартував XIII Всеукраїнський конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей – 2024», приурочений до Всесвітнього дня охорони праці.Конкурс організований ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» спільно з Федерацією профспілок України. Профспілка працівників освіти і науки України, її обласні організації підтримали цей важливий соціального проєкт, спрямований на профілактику виробничого травматизму через залучення до творчості дітей та їх батьків, формування високої культури безпеки праці у суспільстві.Учасники конкурсу: учні, вихованці закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років.До участі в конкурсі запрошуються учні, вихованці закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти віком від 6 до 18 років. Тематика малюнків: безпека праці та здоров’я працівників, правила безпечного (приклади небезпечного) виконання роботи у галузях і сферах діяльності. Вимоги до малюнка: на конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами, гуашшю тощо.Розмір роботи: формат А-3.Конкурсні роботи мають висвітлювати тему створення безпечних і здорових умов праці в усіх галузях економіки.Детальна інформація про проведення конкурсу на сайтах ФПУ та редакції журналу «Охорона праці».

Бажаємо успіхів і перемог учасникам конкурсу!

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!