Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Відвідини воїнів ЗСУ учнями школи

Учні Черкаського НВК№34 привітали воїнів ЗСУ, які перебувають в лікувальному закладі міста, з Днем захисників та захисниць України та Днем українського козацтва. Для привітання наших воїнів учнями та педагогічними працівниками були виготовлені обереги та листівки, енергетичні батончики та інші смаколиколи. Також були  закуплені подарунки з коштів зібраних під час проведення Доброчинного ярмарку.  Зустріч була теплою та дуже емоційною. Всі учасники не залишились байдужими ні учні, ні наші захисники. Ми  ще раз замислись про цінність людського життя, і про необхідність сучасної України боротися за свої кордони, за своє існування, як держави.
Спілкування з такими цікавими людьми, які бачили ворога близько, які дивилася смерті в обличчя, які кинули все заради незалежності та визволення  України, було насиченим. Учні 10-А та 11-А  Милокост Вероніка, Литвин Максим, Яценко Владислав, Литвин Нікіта, Тищенко Дар`я, Сахновський Олександр підготували багато запитань, в яких запитували про умови життя на фронті, про зброю, про страхи людей на війні, про майбутнє відведення військ. На свої питання діти отримали вичерпні відповіді. 
Низькій уклін нашим захисникам – «Прораб», «Фагот», «Радя», «Бульба», «Ведмідь», «Нілександрньзя» та іншим, чиї позивні просили тримати в секреті!

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!