Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

У нас навчаються майбутні зірки Голівуда!

Вчора відбулася прем’єра фільму, в якому знімалися учениця 5-І класу Кулибко Злата та Караванов Олексій 3-А клас. Дитячий міжнародний кіножурнал “Байки” – це короткометражні серії по 5 (п’ять) – 10 (десять) хвилин. Серії можуть бути як гумористичні, так і пізнавальні. Кіножурнал “Байки” був створений 25 травня 2014 року. Саме тоді автор ідеї, а пізніше продюсер, Олександр Молодцов провів перші кінопроби. У серіях беруть участь як діти від 5 (п’яти) років, так і дорослі. За 3 (три) роки кіножурнал в Україні став брендом завдяки тому, що відкрився більш ніж в 30 (тридцяти) містах. У кожному обласному і не тільки місті працює знімальна група, яка включає в себе програмного директора, координатора зйомок, оператора, монтажера, композитора, звукорежисера, автора сценаріїв, режисера тощо. У дітей є хороша можливість спробувати себе вперше в кіно. Кіножурнал показує закадровий світ кіно, вчить і готує юних акторів до великих робіт в напрямку кінематографа. За три роки “Байки” брали участь у безлічі кінофорумах і кінофестивалях. У 2015 році кіножурнал стали підтримувати метри українського кінематографа.

Приємного перегляду!😊

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!