Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Тренінг для асистентів вчителів та вчителів, які здійснюють організацію інклюзивного навчання

Вчитель і асистент вчителя – тандем, злагоджена робота якого є запорукою успішного інклюзивного навчання особи з ООП. Тож вчитель та асистент мають спільно готуватися до уроку , добирати завдання, які допоможуть учневі опанувати тему, модифікувати та адаптувати за потреби завдання, тим самим забезпечивши рівні умови та однакову включеність у процес усіх учнів класу.

✅️11 вересня 2023 року відповідно запиту Черкаського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей спортивного профілю № 34» фахівці (консультанти) інклюзивно-ресурсного центру Ірина Молчанова, Віталіна Міщенко та консультант КУ”ЦПРПП”ЧМР Любов Дмитренко провели навчальний тренінг для асистентів вчителів, вчителів, які здійнюють організацію інклюзивного навчання в вищезазначеному закладі освіти.

✅️Впродовж заходу учасники підвищували рівень професійної компетентності та набули відповідних знань з тем:

❗️Співпраця асистента вчителя та вчителів інклюзивного класу.

❗️Розроблення Індивідуальної програми розвитку.

❗️Організація освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання.

❗️Модифікація на адаптація навчальних програм.

❗️Адаптація середовища. Розумне простосування.

❗️Ведення ділової документації асистентом вчителя.

Дякуємо закладу освіти за організацію заходу та бажання удосконалювати знання щодо організації інклюзивного освітнього середовища❗️

Більше фото ТУТ

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!