Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Підсумки мовного табору

З 1 по 16 червня 2023 року в нашому закладі освіти був проведений пришкільний мовний табір. 

Метою табору було покращення рівня знань англійської та німецької мов, розвиток комунікативних навичок, стимулювання інтересу до вивчення іноземної мови та позитивний відпочинок.

Протягом двох тижнів наші учасники отримали можливість розширити свій словниковий запас, покращити навички граматики та розвинути навички аудіювання, читання та говоріння. 

У таборі брали участь 105 дітей, які були розділені на 7 команд.

Team 1: KinderИ

Team 2: Animals

Team 3: Sweet Oranges

Team 4: Fraternity 

Team 5: Healthy habit heroes

Team 6: Champions

Team 7: Gummy bears 

Кожного дня учні виконували різні завдання, брали участь у вікторинах, інтелектуальних марафонах, квестах, спортивних заходах та, звісно, не забували відпочивати: грали в ігри, дивились фільми, організовували пікніки. Попереду ще багато цікавого та новий навчальний рік, а поки відпочивайте та насолоджуйтесь канікулами😉

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!