Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Черкаські студенти стажуватимуться у міських школах

Профільна заступниця міського голови Anastasiia Chubina разом із заступницею директора департаменту-начальницею управління освіти Надією Євчак, фахівцями департаменту освіти та гуманітарної політики та директорами шкіл міста зустрілися з директором навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького Тимофієм Десятовим.

На робочій зустрічі обговорили основні аспекти співпраці між ЧНУ ім. Б. Хмельницького та закладами загальної середньої освіти. Метою є максимальна реалізація і розвиток навчального, наукового і творчого потенціалу учнівської молоді.

Тож, у рамках співпраці між університетом та закладами загальної середньої освіти, студенти третього курсу ННІ на постійній основі стажуватимуться у вісьмох школах міста. Це буде для них чудовою нагодою отримати нові знання та запозичити досвід для власного вдосконалення.

«Активна молодь – це майбутнє нашої країни та міста зокрема. Вони отримають корисні знання, які допоможуть їм надалі професійно зростати та працювати у цій діяльності», – зазначає Анастасія Сергіївна.

Нагадаємо, що ще у березні 2021 року був укладений меморандум про співпрацю між Черкаським національним університетом імені Богдана Хмельницького та Черкаською міською радою.

В НВК №34 вільна вакансія прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!