Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Долучись до флешмобу присвяченому пам’яті героїв Великої вітчизняної війни

МИ ЗАПУСКАЄМО ФЛЕШМОБ #Черкаси_памятають

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. У ній брали участь 61 країна (80% населення Землі), воєнні дії відбувалися на територіях 40 з них, мобілізовано було 110 мільйонів осіб, і за різними підрахунками вона забрала життя від 50 до 80 мільйонів. Цю моторошну сторінку історії людства ми маємо пам’ятати, щоб ніколи не допустити повторення подібного.

Тому до Дня пам’яті і примирення та 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за ініціативи Черкаської міської ради та Департаменту освіти та гуманітарної політики ми запускаємо флешмоб «Черкаси пам’ятають».

Суть – об’єднати усіх містян, які в ці дні згадують ті страшні події, і хочуть поділитись історіями своїх родин, які пережили війну.
Ми прагнемо, щоб розповіді черкасців назавжди закарбувались в історії, бо були вони різними – героїчними, жахливими, сповненими надії на фоні тисяч смертей чи кохання серед вибухів бомб. Ми хочемо, щоб ті розповіді відбились у свідомості сучасних поколінь, щоб ми ще раз ствердили: людське життя – то найбільша цінність на землі.

Спеціально для того, щоб зібрати всі спогади і щоб кожен містянин міг зайти та почитати їх – створена офіційна сторінка у Фейсбук «Черкаси_пам’ятають».

Тут також буде опубліковано інформацію про тематичні заходи, які проводитимуться в різних установах Черкас до пам’ятної річниці.

Доєднатись до флешмобу можна зробивши у своїй публікації хештег #Черкаси_памятають.

Давайте разом віддамо шану нашим захисникам, бо їхню молодість і мрії обпалила безжальна війна, бо багато з них полягли, щоб сьогодні жили ми.

В НВК №34 вільна вакансія прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!