Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Дистанційне навчання

Організація освітнього процесу в закладі   на період з 11 по 24 січня здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», наказу департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради від 18 грудня 2020 р. №835 «Про роботу закладів освіти в умовах карантину» та відповідно до Положення про дистанційну форму здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 08.09.2020 № 1115.

Навчальні заняття проводяться відповідно до чинного розкладу уроків та дзвінків у синхронному та асинхронному режимах, із використанням платформи G-Suite за допомогою Google Classroom. 

В НВК №34 вільна вакансія прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!