Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Школа молодого політика в Черкасах 2024

Школярів та випускників, активну та амбітну молодь віком від 15 до 17 років, що проживають в Черкасах запрошують взяти участь у навчанні в «Школі молодого політика» від Міжнародного республіканського інституту.

Це унікальна можливість для тих, хто хоче стати політичним лідером або лідеркою. Програма пропонує навчання від провідних тренерів і експертів у сферах політичного лідерства, комунікацій та особистісного розвитку.

Майбутні лідери мають змогу отримати глибоке розуміння ключових аспектів української політики, виборчих кампаній, публічних виступів, а також здобути практичні навички і досвід роботи в команді.

Навчання проходитиме в Черкасах, воно є безкоштовним.

Після завершення курсу всі учасники отримають відповідні сертифікати.

❗️Заявки приймаються до 18 серпня за посиланням: http://surl.li/enupth. А вже 20 серпня буде відібрано 22 учасники на конкурсній основі.

📌Навчання відбудеться 24 та 25 серпня.

🖇«Школа молодого політика» реалізується Міжнародним республіканським інститутом (IRI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!