Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

У Черкасах попрощалися з полеглим героєм, випускником нашого закладу

Сьогодні, 5 серпня, провели в останню путь захисника Андрія Кільчевського.

Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Солдат народився у Черкасах. Навчався у школі №6, потім перевівся до школи №34. Здобув професію слюсаря з ремонту автомобілів, електромонтажника з освітлення та освітлювальних мереж у Черкаському професійному ліцеї. Закінчив “Східноєвропейський університет економіки і менеджменту” та здобув кваліфікацію бакалавра з менеджменту.

Працював на різних підприємствах Черкас. Останнім місцем роботи було ТОВ “Аптів Сервіс України”.

Андрій Кільчевський став на захист України на початку повномасштабного вторгнення. Військову службу проходив на посаді водія стрілецького відділення. Донедавна вважався зниклим безвісти за особливих обставин. З’ясувалося, що військовий загинув у віці 35 років у Попасній.

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!