Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Анастасія Йосипенко візьме участь в міжнародному семінарі «Aspen Teens: Fight for UA Dream. Лідерство в умовах невизначеності»

Учениця черкаської школи візьме участь в міжнародному семінарі «Aspen Teens: Fight for UA Dream. Лідерство в умовах невизначеності»🔰

Президентка Черкаського НВК №34, Йосипенко Анастасія, стала учасницею престижного проєкту «Aspen Teens: Fight for UA Dream: Лідерство в умовах війни», організованого Аспен Інститутом Київ та Klitschko Foundation. Цей семінар вперше пройде за кордоном і відбудеться в Австрії.

З-поміж 366 кандидатів організатори обрали лише 24 учасників, серед яких і Анастасія. Вона представлятиме наше місто на міжнародному рівні.

Місія проєкту полягає в тому, щоб через проведення семінарів у форматі модерованих діалогів розвинути у молодих людей навички відповідального та ціннісно-орієнтованого лідерства. Цей формат сприяє тому, що учасники зможуть збагатити власні уявлення, розглядаючи звичні для них речі під різними кутами. Завдяки обміну досвідом та світоглядами, молоді люди навчаться дивитися на світ ширше і глибше.

Проєкт «Aspen Teens: Fight for UA Dream» — це неймовірна можливість для Анастасії відкрити нові горизонти, збагатити свої знання в різних галузях, отримати безцінний досвід і вдосконалити іноземну мову, яку вона активно вивчає.

Вітаємо Анастасію з успішним відбором. Бажаємо їй наснаги, сил і натхнення достойно представити наше місто!

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!