Черкаський навчально-виховний комплекс
«Загальноосвітня школа I-III ступенів - ліцей спортивного профілю №34»
Черкаської міської ради Черкаської області

Реєстраційна форма “Освітній Суп”

Освітній Суп

Можливість

Запрошуємо Вас та Вашу дитину (дітей) взяти участь у програмі тьюторингу “Освітній Суп”, що буде реалізована ГО “Навчай для України” (НДУ) за підтримки Світового банку. Програма має дослідницький компонент для вивчення потреб українських школярів у тьюторинговому підході та його ефективності.

Що таке академічний тьюторинг?

Підхід у навчанні, що передбачає прицільну роботу з дитиною у малих групах. Методика спрямована на розвиток вміння вчитися: навичок самостійності та комунікації дитини у навчальному процесі.
Ми прагнемо створити освітню спільноту підтримки, якої нам зараз бракує.

Що ми пропонуємо?

Додаткові безкоштовні онлайн-заняття з двох предметів: математика та українська мова. Двічі на тиждень учасники матимуть по 2 зустрічі з викладачами-тьюторами із кожного предмету. Заняття проходитимуть у малих групах на онлайн-платформі. Оскільки у нас обмежена кількість тьюторів-викладачів для реалізації програми, ми розділимо всіх учасників на групи. Перша група братиме участь у першій хвилі програми, а інша група матиме пріоритет участі у наступних хвилях. Щоб забезпечити справедливий розподіл учасників в групи, ми робитимемо це шляхом випадкового поділу.

У який час проходять заняття?

Тривалість кожного онлайн-заняття: 45 хвилин. Розклад фіксований, але у Вас буде можливість обрати його варіанти під час реєстрації. Заняття не записуватимуться. Наше завдання: підтримувати живий контакт дітей між собою та з викладачами-тьюторами, надавати додаткову освітню підтримку та допомогти дітям навчитись самостійно заповнювати прогалини в знаннях.

Ваша дитина може брати участь, якщо:

  • він/вона є учнем/ученицею 5-10 класу;
  • має потребу “підтягнути” свої знання з математики та української мови;
  • має гаджет (комп’ютер/телефон/планшет) та доступ до інтернету;
  • готовий/а до додаткового навантаження протягом 6 тижнів;
  • проживає в Україні.

Крайній термін подачі заявки

Крайній термін подачі заявки – 17.01.2024 о 23:59 за київським часом
Усі заявки, отримані пізніше, потрапляють в базу даних та будуть використані з метою інформування про подальший розвиток проєкту та набір на наступні хвилі.

Виникли запитання?

У разі питань чи складнощів із заповненням форми, не зволікайте писати нам на адресу Osvitniisup.uchni@gmail.com.

Буде смачно!

Що означає реєстрація та участь у нашому проєкті-дослідженні:

  1. Ви і Ваша дитина заповнюєте реєстраційну форму, яка містить компонент опитування. Це займає від 10 до 30 хвилин. (Ви зараз тут)
  2. Після дедлайну ми проведемо жеребкування і повідомимо, до якої групи потрапила Ваша дитина.
  3. Якщо Ваша дитина не буде відібрана для участі в першій хвилі, Ви отримаєте пріоритет для участі в наступній хвилі.
  4. Якщо дитина відібрана для участі, то разом з листом Вам надійде подальша інструкція.
  5. Незалежно від результатів жеребкування, за шість тижнів ми зв’яжемось з Вами та Вашою дитиною для проходження повторного опитування, що теж триватиме 10-30 хвилин. Крім того, ми надішлемо Вашій дитині предметний тест. Це допоможе нам оцінити ефективність програми.

Згода на участь у дослідженні

Запрошуємо Вас і Вашу дитину взяти участь у дослідженні, яке має на меті зрозуміти потреби в тьюторинговому підході протягом навчального року, щоб визначити ефективність, покращити поточну програму Освітнього Супу та допомогти більшій кількості учнів у майбутньому.

Ваші відповіді та відповіді Вашої дитини на опитування не впливають на шанси дитини бути обраною для участі в програмі тьюторингу чи ставлення до неї в основній школі. Вони проводитимуться лише для того, щоб краще пізнати Вас і Вашу дитину та допомогти нам зрозуміти, як покращити програму в майбутньому. Уся інформація, зібрана під час опитувань, зберігатиметься в повній конфіденційності. Зібрана цифрова інформація буде зберігатися в базах даних на захищених паролем комп’ютерах, до яких матимуть доступ лише дослідники. Немає очікуваних прямих ризиків, пов’язаних з участю в цьому дослідженні.

Ваша участь і участь Вашої дитини в дослідженні та програмі є добровільною і Ви можете відмовитися від неї в будь-який час без штрафних санкцій або втрати переваг. Ви можете припинити навчання дитини, повідомивши про це ГО “Навчай для України”, що не вплине на успішність або оцінки Вашої дитини. Участь у цьому дослідженні не є частиною формальної шкільної освіти, яку здобуває дитина і не передбачає створення жодних особливих умов для неї.

Результати дослідження можуть бути опубліковані. Будь-які особисті дані будуть об’єднані з даними інших учасників, щоб жодна особа не була ідентифікована в опублікованих результатах дослідження.Якщо у Вас виникли запитання щодо Ваших прав як суб’єкта дослідження, Ви можете звернутися до головної дослідниці цього дослідження, доктора Ренати Фрейтас Лемос, за адресою rlemos@worldbank.org або за телефоном +001 (202) 473-0405. Ви також можете звернутися до Solutions IRB за телефоном +1 (855) 226-4472 або за адресою participants@solutionsirb.com

Посилання для реєстрації

В НВК №34 є вакансія інформатика, фізика, системного адміністратора, соціального педагога та прибиральниці. За детальною інформацією звертатися в приймальню директора чи за номером телефону 38 (0472) 31-55-31

Шановні гості нашого сайту! Сайт знаходиться на етапі заповнення та коригування. Якщо знайшли проблему (щось не працює) або відсутня інформація, можете нам підказати. Телефонуйте чи пишіть. Дякуємо!